2015-01-09 08:38:03• hírek • astronet.hu

Napi horoszkóp: Skorpió - Felettesei nagyon örülnek az ön sikereinek

Napi horoszkóp január 9-re a 12 csillagjegy szülötteinek.

Kos horoszkóp

Kos III. 21. - IV. 19.

A Hold az Oroszlán jegyében marad, és hatását a Mars is erősíti: ettől ön is erősebbé válik. Idejekorán felismerhet minden akadályt, és el is tudja hárítani azokat. Ebéd után komoly előnyhöz juttatja önt a Jupiter, igazán szerencsésnek érezheti magát.

Napi horoszkóp

Napi horoszkóp - Bika

Bika IV. 20. - V. 20.

Uralkodó bolygója, a Vénusz az ég tetején látható, és sok energiát kap, így önnek is nagyon jó a hangulata. Három bolygó is azt jelzi, hogy a hivatása területén fontos dolgok történnek.

Napi horoszkóp

Napi horoszkóp - ikrek

Ikrek V. 21. - VI. 21.

A mai nap lényegesen nyugodtabb lesz, uralkodó bolygója, a Merkúr ugyanis együtt áll a Vénusszal, és a Neptunusz is segít megtalálni a belső békéjét. A mogyoró jót tesz az egészségének, ma egyen belőle minél többet.

Napi horoszkóp - rák

Rák VI. 22. - VII. 22.

Ez igazán nagyszerű napnak ígérkezik. A Hold szemben áll a Marssal, és ez óriási energiát ad önnek is. A Merkúr együtt áll a Vénusszal, így nem kell problémákra számítania, most mindennel elégedett lehet.

Napi horoszkóp

Napi horoszkóp - Oroszlán

Oroszlán VII. 23. - VIII. 22.

A Merkúr támadja az ön jegyét, rengeteg rutin dolgot kell megoldania. Sok mindenhez egyáltalán nem lesz kedve, de ennél nagyobb problémák nem várhatók.

Napi horoszkóp

Napi horoszkóp - Szűz

Szűz VIII. 23. - IX. 22.

Uralkodó bolygója a munkát jelző területen áll, monoton és unalmas feladatokat kell elvégeznie. Van egy fénypont is a mai napon: a Vénusz együtt áll a Merkúrral. Nyugodtan kérdezhet bármit a kedvesétől, őszinte választ fog kapni.

Napi horoszkóp

Napi horoszkóp - Mérleg

Mérleg IX. 23. - X. 22.

Az Uránusz a Kos jegyében váratlan akadályokat hozhat, ezért jó lenne, ha mindjárt a nap elején nekilátna a nehéz dolgoknak, azoknak, amelyekhez erőre és jó adag szerencsére is szükség van.

Napi horoszkóp

Napi horoszkóp - Skorpió

Skorpió X. 23. - XI. 21.

Felettesei nagyon örülnek az ön sikereinek, és méltó elismerésben részesítik. Még az sincs kizárva, hogy magasabb pozícióba kerül. Készüljön fel arra is, hogy utaznia kell ebben az időszakban.

Napi horoszkóp

Napi horoszkóp - Nyilas

Nyilas XI. 22. - XII. 21.

A Szaturnusz, a nagy tanító már az ön jegyében áll, és kellemetlen kapcsolatban van a Holddal. Ma legyen nagyon óvatos, vigyázzon magára, és ne tegyen semmit, ami befolyással lehet a jövőjére. Tartsa magát a mondáshoz: „Lassan járj, tovább érsz”!

Napi horoszkóp - Bak

Bak XII. 22. - I. 19.

A Hold a Szűz jegyében áll, ma minden jól alakul. Ha jut ideje rá, sétáljon a belvárosban és csodálja meg a kirakatokat: most felfedezhet valami apróságot, amivel örömet szerezhet a párjának.

Napi horoszkóp

Napi Horoszkóp - Vízöntő

Vízöntő I. 20. - II. 18.

A Merkúr és a Vénusz a Vízöntő jegyében állnak, ami szuper napot hozhat, különösen ha szabadságot vagy szabadnapot kap mára. Ellenkező esetben nem sok ereje lesz a munkához, de ebből most nem származik semmi baj.

Napi horoszkóp

Napi horoszkóp - Halak

Halak II. 19. - III. 20.

A Neptunusz szemben áll a Holddal, ami felesleges bizalmatlanságot szül. Gyanakvás helyett élvezze, hogy könnyen megy a munka, jól érezheti magát a barátaival, és többet kap vissza a szeretetből, mint amennyit ön ad.

Napi horoszkóp

Kapcsolódó hírek:
Legfrissebb apróhirdetések:
További friss hírek:
Valutaváltó:


# Orosz-ukrán háború # koronavírus # baleset # harmadik híd # körgyűrű # vakcina # Nagykároly # Szatmárnémeti
Kiemelt hírek:
Promó: